Sticla termoizolanta

Infiintata in anul 2003, sectia productie geam termoizolant TMD Deriva Group a avut o dezvoltare exponentiala, investindu-se urgent intr-o o linie de productie moderna.

Astfel, productia de geam termoizolant a putut fi marita, si pe langa deservirea partenerilor TMD Deriva Group, acum se poate vinde si clientilor directi.

Sortimentul de sticla de pe stoc s-a marit la începutul anului 2005 cu mai multe tipuri de sticla ornamentala pentru a oferi clientilor posibilitatea de a gasi tipul de sticla dorit. Pentru a obtine un produs final de calitatea superioara, pe langa personalul bine instruit, a fost efectuata utilarea sectiei cu utilaje performante, precum si utilizarea unor materii prime de inalta calitate. In acest sens, sectia de sticla este utilata cu o masa de taiere automatã (produsa în Italia) care realizeaza taieturi de precizie pe baza coordonatelor primite de la operatorul mesei. Linia de spalare automata (produsa tot in Italia) este si locul unde se controleaza daca exista defecte in sticla spalata. Geamul termoizolant ajunge la finalitate prin realizarea celei de-a 2-a sigilari. Aceasta se realizeaza cu ajutorul unui utilaj performant marca Reinhard Technik (Germania) care impreuna cu materia prima de calitate inalta duce la obtinerea unui produs final izolator si estetic. Materia prima utilizata este sticla, care este achizitionata de la firme producatoare de renume precum Saint Gobain, Euroglass sau Guardian. Pentru reducerea umezelii dintre colile de sticla utilizam silicagel de la firma Grace Davison. Sigilarea finala este foarte importanta pentru asigurarea etanseitãtii geamului termoizolant, pentru aceasta noi utilizand sigilanti bicomponenti de la firma Kommerling.

Sita moleculara

Sita moleculara este un produs sub forma de bile marunte care se introduc in baghetele de aluminiu ale termopanului si se utilizeaza pentru absorbtia umezelii remanente din interiorul termopanului astfel incat acesta sã nu "transpire" intre foile de sticla. Produsele noastre utilizeaza sita moleculara marca Grace Davison, zilnic seful sectiei de sticla facand un test care consta in amestecul granulelor de sita cu apa, si apoi efectuand masurarea temperaturii amestecului. Sita în contact cu apa produce o reactie exotermã, iar temperatura obtinuta trebuie sã se afle între anumite valori.

Tipuri de sticla

Daca alcatuim un top al vanzarilor de sticla termoizolanta ale firmei noastre, rezultatele ar fi urmatoarele:

1. Low-E cu T4
2. Stopsol Bronz cu Low-E
3. Climaguard

Modelele de sticla pe care le gasiti si puteti sa le comandati la noi, sunt enumerate mai jos:

Sticla float - clara - T4
Sticla Low-E
Sticla Antiefractie
Sticla Stopsol Bronz
Sticla Krizet
Sticla Screen
Sticla Oglinda
Sticla Delta Mat